0:00

Incendiul ce a afectat un imobil din Roznov, la finele săptămânii trecute a fost provocat de o lumânare. „Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare lăsată nesupravegheată)”, conform ISU Neamț.

Incendiul de la Roznov a fost provocat de o lumânare: 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEvenimentul nedorit a avut loc pe 4 august, în jurul prânzului, iar pentru stingerea flăcărilor ce se manifestau la nivelul acoperișului ansamblului de locuințe au intervenit voluntari de la SVSU Roznov cu o autospecială de stingere, militari de la Punctul de lucru Roznov cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD EPA, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD EPA, precum și o ambulanță de la SAJ Piatra Neamț.

Incendiul de la Roznov a fost provocat de o lumânare: 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa sosirea acestora flăcările cuprinseseră o terasă și acoperișul construcției cu parter și etaj. 12 persoane se autoevacuaseră. A ars acoperișul terasei, confecţionat din policarbonat, pe o suprafață de 8 mp, mobilier din plastic de pe terasă, fațada construcției pe o suprafață de 14 mp și 100 mp din acoperiș.

Incendiul de la Roznov a fost provocat de o lumânare: 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPatru persoane au primit îngrijiri de la echipajele SMURD și SAJ, trei dintre acestea suferind atacuri de panică. Un bărbat de 82 de ani cu arsuri la nivelul mâinii stângi a fost transportat la UPU din carul Spitalului Județean de Urgență Neamț. (G.S.; FOTO: ISU Neamț)

Articolul precedentSe complică cazul accidentului cu ambulanța de la Târgu Neamț: pacienta din salvare a murit
Articolul următorComuna Ghindăoani intră în Asociația ADI Aqua Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.