Comuna Ghindăoani intră în Asociația ADI Aqua Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă ce consilierii județeni au aprobat deja în ultima ședință intrarea comunei Ghindăoani în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ADI Aqua Neamț, urmează ca și cei locali din toate cele 61 de localități membre să-și dea acordul. Consilierii din Piatra-Neamț vor vota pe această chestiune în ședința extraordinară de miercuri, 9 august.

Astfel, după ce toate localitățile membre vor emite hotărârile proprii, procesul se va încheia cu modificarea statului ADI Aqua Neamț ce va fi votată în ședința AGA, prin act adițional, sub semnătura președintelui Adrian Răducu Păduraru. Din AGA fac parte reprezentanții tuturor celor 61 de localități care sunt membre, Piatra-Neamț urmând să fie reprezentat de consilierul Adrian Jucan.

Fiecare membru al asociației nemțene plătește o contribuție de 500 de lei, potrivit referatului dea probare din spatele proiectului, patrimoniul asociației ajungând acum la suma de 31.000 de lei. Modificările vor fi înregistrate oficial la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor de pe lângă grefa Judecătoriei Piatra-Neamț de către președintele Păduraru.

A.C.

Articolul precedentIncendiul de la Roznov a fost provocat de o lumânare: 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
Articolul următorVIDEO. Filmul atacului ursului asupra unui vânător
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.