Incendiul de amploare, care a mistuit o fânărie, un grajd, un depozit de cereale, o magazie şi acoperişul casei de locuit dintr-o gospodărie din Făurei, a fost provocat de un frigider. Termostatul era defect, n-a mai declanșat, s-a supraîncălzit conductorul electric de alimentare a aparatului și a luat foc.

Incendiul de la Făurei a fost provocat de un frigider, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În urma evenimentului au ars acoperişul casei de locuit şi de la două anexe gospodăreşti confecţionate din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, alte trei anexe, confecţionate din lemn, cu amprenta la sol de aproximativ 800 metri pătraţi, bunurile materiale aflate la interior, circa 500 kilograme porumb, aproximativ 1.000 kilograme lucernă, doi căţei şi trei găini”, a precizat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. Pompierii au reuşit să salveze alţi doi căţei aflaţi în interiorul anexelor.

Incendiul de la Făurei a fost provocat de un frigider, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot în ziua de 19 aprilie și tot din cauza efectului termic al curentului electric, de astă dată la o improvizație, au luat foc bunurile dintr-o cameră a unei locuințe din satul Dreptu, comuna Poiana Teiului. Au intervenit trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ – Garda II Poiana Teiului. Au ars bunurile aflate într-o cameră (frigider, dulap, produse textile și un televizor) şi s-au degradat pereţii şi tâmplăria. (C.M.)

Articolul precedentZilele Porţilor Deschise la Renault în perioada 20-21 aprilie
Articolul următorNegustorii de flori – cocoțați pe terasa Pieței Centrale din Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.