0:00

Incendiu puternic la Țibucani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFlăcările au făcut prăpăd într-o gospodărie din localitatea Țibucani în noaptea de 22/23 mai, incendiul fiind anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 00:10.

Au intervenit militarii salvatori de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și SVSU Țibucani, la sosirea acestora incendiul manifestându-se generalizat la două anexe gospodărești și la acoperișul casei, cu posibilitatea propagării la o altă casă din vecinătate.

Au ars deșeuri depozitate în interiorul anexelor, acoperișul acestora pe o suprafață de aproximativ 80 mp și acoperișul casei pe o suprafață de 160 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise“, conform ISU Neamț. Din fericire nu au fost victime, dar pagubele materiale sunt importante.

(G.S.)

Articolul precedentAccident la Săbăoani, un tânăr a fost rănit
Articolul următorAdmitere la liceu cu examen separat, exmatriculare temporară, respectarea diversității au fost incluse în legile Educației adoptate de Senat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.