Incendiu puternic la o sală de fitness din Bârlad, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAzi-noapte, 21 spre 22 martie, un scurt circuit produs la o saună situată la etajul al II-lea al clădirii Carbochim, din zona Confecţii Bârlad, a dus la izbucnirea unui incendiu puternic în clădire.

A fost necesară intervenţia pompierilor Detașamentului Bârlad cu cinci autospeciale și echipaje timp de aproape trei ore.

La sosirea echipajelor de intervenție, focul se manifesta violent în zona saunelor și a sălii de fitness, cu extindere spre acoperiș.

“Pompierii au acționat pe două sectoare de intervenție,  încercând să protejeze bunurile din celelalte zone ale clădirii, birouri și arhivă. Intervenția a fost îngreunată de faptul că mare parte din compartimentări era realizată din materiale ușor combustibile. Au fost salvate zona de birouri și arhivă, o saună, un salon de masaj, dar și aproape jumătate din aparatele din sala de fitness“, a precizat plutonier adjutant Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Au ars acoperişul din tablă pe astereală din lemn, o saună și 40% din pereții de la etajul doi, suprafața distrusă și degradată depășind 300 metri pătrați.

Angela Croitoru

Articolul precedent40 de ha de mirişte au ars ieri în Neamţ, alte 130 ha în Botoşani
Articolul următorMormintele soldaţilor ruşi din Moţca inscripţionate cu litera Z
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.