0:00

Scânteile de la un scurt circuit electric produs într-un spațiu de depozitare al unui magazin din satul Bistrița, comuna Alexandru cel Bun, au produs un incendiu puternic, ieri, 30 noiembrie.

Pompierii de la Detașamentul Piatra-Neamț și voluntarii SVSU din localitate au găsit întreaga magazie și acoperișul magazinului cuprinse de flăcări.

„Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars  magazia pe o suprafață de aproximativ 20 mp și 100 mp din acoperișul spațiului comercial (construit din lemn și acoperit cu tablă).

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.Incendiu la un magazin din Bistrița, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Colegul nostru, plt.adj Olariu Bogdan, ce se afla în trecere și a observat flăcările, a evacuat un bărbat de 45 de ani din zona incendiată și și-a sprijinit colegii la intervenție. Bogdan este pompier și paramedic în cadrul Detașamentului Piatra-Neamț din anul 2007”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

A.C.

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL anunță o nouă inițiativă legislativă: „Tratamente stomatologice gratuite pentru persoanele cu dizabilități!”
Articolul următorUnirea Basarabiei cu România. Românii din 1918
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.