Actualizare: Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o afumătoare nesupravegheată sau care s-a supraîncălzit. Flăcările amenințau să ajungă la două case din vecinătate, dar militarii au acționat rapid, cu 4 autospeciale de la Târgu Neamț și cu alte două echipaje cu două autospeciale trimise în sprijin de la Piatra Neamț. Cele două firme care își desfășurau activitatea la parter și la etaj au rămas fără documentele din arhivă. Echipamentele și instalațiile carmangeriei de la parter au fost distruse. Au mai ars bunurile din podul construcției: aparate electrocasnice, canapele, saltele, mobilier, materiale pentru instalații sanitare și electrice, haine, etc.

Actualizare: La ora 23.30 a fost stins incendiul, pompierii verifică focarele mai mici. În hală funcționau o carmangerie, la parter și un depozit de materiale, canapele, mobilier, saltele.

Actualizare: La momentul producerii incendiului nu erau muncitori la lucru. Hala are o suprafață de 300 mp și echipajele de pompieri din localitate intervin la stingerea flăcărilor, potrivit slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

În interiorul halei sunt și mase plastice, este foarte mult fum care se degajă de la acest incendiu, care a cuprins toată hala. Prin sistemul RO-ALERT a fost transmis un mesaj de avertizare pentru populația din zonă privind fumul care se degajă de la hala în flăcări. În sprijinul pompierilor din localitate au fost trimise și echipaje de la Piatra Neamț.

Un incendiu a izbucnit în această seară la o hală de pe strada Aprodul Purice, din orașul Târgu Neamț. ISU Neamț a anunțat intervenția cu puțin înainte de ora 22. Vom reveni

Articolul precedentUn polițist s-a împușcat în cap, medicii încearcă să-l salveze
Articolul următorCopiii la atelierele „Șotron” la Biblioteca Județeană „G.T.Kirileanu”