Un puternic incendiu a afectat locuința unui sătean din Mastacăn, comuna Borlești. Evenimentul nedorit, ce a avut loc pe 11 mai, s-a soldat cu pagube materiale considerabile, important fiind faptul că nu au fost victime. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit forțe și mijloace de la SVSU Borlești, Punctul de lucru Roznov, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Roznov.

Incendiu la Mastacăn, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa sosirea salvatorilor incendiul se manifesta generalizat la mansardă și acoperișul casei și la o anexă alipită cu posibilitatea propagării la o altă casă. Până la final au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp, bunurile materiale din 3 încăperi ale mansardei (mobilier, electrocasnice, materiale textile) și o anexă de 20 mp în care era centrala termică, scule și alte bunuri.

“Cauza probabilă de producere a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire. Nu au fost victime“, anunță ISU Neamț. (G.S.; FOTO: ISU Neamț)

Articolul precedentPagube importante de la un scurtcircuit
Articolul următorFoto. Târgu Neamț: Au început lucrările de reabilitare a drumului forestier de pe dig Ozana
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.