Incendiu la acoperișul unei case în Secuieni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCoșul de fum neprotejat a condus la producerea unui incendiu, ieri, 11 septembrie, după amiază, la acoperișul unei case din comuna Secuieni.

Proprietara locuinței, o femeie de 82 de ani, a suferit un atac de panică, primind îngrijiri de la echipajul SMURD,  dar a refuzat transportul la spital.

Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman, împreună cu voluntarii SVSU Secuieni au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului.

Forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei locuințe, cu o mare degajare de fum, existând riscul propagării la întreaga clădire dar și la o locuință din vecinătate și la o anexă gospodărescă.

Pompierii au reușit să lichideze flăcările, în limitele găsite.  Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 80 mp, dar și obiecte de mobilier,  materiale textile  și alte lucruri din interiorul unei camere.

Angela Croitoru

Sursă foto: ISU Neamț

Articolul precedentUn nemțean a provocat un accident cu trei victime, în județul Suceava
Articolul următorFoto. Pompierii sărbătoresc 173 de ani făcând fericiți tot atâția copii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.