0:00

Actualizare: Focul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă, în timp ce proprietarul a dormit, potrivit ISU Neamț. Apartamentul a fost distrus, ce nu a ars fiind înnegrit de fum.

În această seară, 2 februarie, a izbucnit un incendiu într-un apartament de la etajul 4 al unui bloc din orașul Bicaz. Locatari au sunat la 112 și l-au scos din casă și pe proprietarul locuinței care ardea cu degajare mare de fum și gaze toxice.

Pompierii au fost chemați în ajutor la ora 20.15 și au fost trimiși pompierii de la Piatra-Neamț cu două autospeciale și autoscara, un echipaj de paramedici și o ambulanță. Primii au ajuns pompierii voluntari de la SVSU Bicaz, iar locatarii din blocul de pe strada Păltiniș ieșiseră din case.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unui apartament situat la etajul patru dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Păltiniș, cu degajare mare de fum și gaze toxice. Pompierii au evacuat o persoană de la etajul 4, restul locatarilor evacuându-se până la sosirea forțelor de intervenție. Incendiul a fost localizat. Din interiorul apartamentului a fost evacuată o butelie”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Pompierii încă nu terminaseră de stins incendiul, la o oră de la apel, iar la final vor stabili și cauza. Vom reveni.

C.I.

Articolul precedentKlaus Iohannis: „Pregătiți copiii pentru școală!”
Articolul următorO Dacia 1310 s-a făcut praf după o depășire ratată, șoferul a fost rănit