0:00

În această dimineață, în jurul orei 05:05, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Petru Rareș, din Târgu Neamț.

La locul solicitării au fost mobilizate două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț, precum și forțe de intervenție din cadrul IPJ Neamț. Incendiul se manifesta în bucătăria apartamentului, unde au ars un aparat de gătit, mobilier și diverse articole de uz casnic.

Incendiu într-un apartament din Târgu-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎnainte de sosirea pompierilor, un tânăr de aproximativ 19 ani, care a suferit un atac de panică, a fost evacuat din apartament de vecini. Acesta a fost evaluat de echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital. Pompierii au acționat pentru evacuarea fumului din apartament și de pe casa scării.

Cauza probabilă a incendiului a fost un aparat de gătit lăsat nesupravegheat. Din fericire, nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc, iar intervenția promptă a pompierilor a prevenit extinderea incendiului la alte apartamente.

Denisa POPA

FOTO: imagine generică

Articolul precedentServicii noi de depistare și confirmare a unor boli grave și pentru neasigurați
Articolul următorElevi în practică la Jandarmeria Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.