Luni seară, 2 august, aproximativ la ora 20:45, flăcările au cuprins un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Alexandru Lăpușneanu, din Piatra Neamț, cel mai probabil din cauza unei țigări uitate aprinse.

Incendiu din cauza unei țigări în Precista, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIncendiu din cauza unei țigări în Precista, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii pietreni au acționat cu o autospecială de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD. Pe casa scării și în apartamentul incendiat era foarte mult fum și exista riscul ca focul să se extindă. Pompierii au evacuat fumul, iar din interior au fost salvați doi pui de pisică.

Incendiu din cauza unei țigări în Precista, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIncendiu din cauza unei țigări în Precista, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIncendiul a fost lichidat în limitele găsite și, din fericire, au ars doar materiale textile și o mașină de spălat. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc. (Angela CROITORU)

Articolul precedentCărțile de identitate cu cip încep să fie emise în România
Articolul următorL1 FC Botoşani învinge pe terenul Universităţii Craiova
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.