0:00

Un autoturism din dotarea Poliției municipiului Roman a început să fumege astăzi, 2 iulie, în timp ce se afla în patrulare prin oraș. Agenții au simțit miros de fum, au oprit, au deschis portbagajul, unde se află cea de-a doua baterie a mașinii și au constatat că unul dintre cabluri – cel care alimentează semnalizarea – arde.

Polițiștii au rezolvat problema rapid, cu stingătorul din dotare și au decuplat acumulatorul. Incidentul, minor în fond, care se poate întâmpla la orice autoturism, s-a soldat cu importanta ”pagubă” de 4 centimetri de izolație.

Autoturismul este fabricat în 2006 și, când i-a fost montată a doua baterie, cablul care alimentează semnalizarea a fost poziționat exact pe colțul acumulatorului, motiv pentru care, în timp, izolația s-a uzat.

Întâmplarea, care nu se poate numi incendiu, a fost folosită de sindicalistul Cănărău, ca de obicei, pentru propria-i victimizare (detalii aici sau vezi foto).

Deși nici până acum, chiar dacă au trecut câteva luni bune, dl. Cănărău nu a avut vreo explicație vizavi de modul în care-și face datoria, în contextul în care era de serviciu în noaptea și în zona în care i-a fost incendiată mașina ofițerului Bodron. Și acolo chiar a fost mână de infractor, nu un banal scurtcircuit. (C.M.)

FOTO: Facebook/ Ioan Cănărău

Articolul precedentDirector nou la Spitalul Județean Neamț. S-a încheiat concursul!
Articolul următorAdmitere în învățământul profesional-dual: jumătate din locuri sunt ocupate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.