O familie din Roman s-a trezit, în puterea nopţii, cu casa în flăcări. Se pare că nenorocirea a pornit de la coşul de fum deteriorat. Alarma la pompieri s-a dat puţin după ora 21. 16 subofiţeri de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au intervenit, cu 2 autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de capacitate medie şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul s-a extins cu repeziciune de la acoperiş la camerele de locuit. Pompierii au scos și o butelie dintr-o cameră, ca să înlăture pericolul unei explozii.

Au ars acoperişul casei şi al unui grajd, care erau confecţionate din lemn şi acoperite cu azbociment. În total, este vorba de 100 mp. De asemenea, au ars două camere, cu toată aparatura electronică şi electrocasnică, precum şi toate documentele proprietarilor. Din fericire, nu au existat victime”, a spus Marcel Bucur, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Pompierii fac, din nou, apel la populaţie să verifice şi, mai ales, să repare coşurile de fum. În ciuda avertismentelor periodice, săptămânal se înregistrează incendii care pornesc de la hornurile necurățate sau defecte. (G.B.)

Articolul precedentINCONŞTIENŢĂ Băut la volanul unui microbuz de persoane!
Articolul următorDeranj mare la CSM Roman! Învinse de penultima clasată!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.