0:00

Profesorul Gheorghe Covaciu, antrenorul formației feminine de handbal CSM Roman, spune că elevele sale s-au bătut singure în partida de ieri, 14 februarie, scor 26-27 (17-13), disputată pe terenul nou-promovatei Danubius Galați.

Deranj mare la CSM Roman! Învinse de penultima clasată!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Dorința de victorie a gălățencelor a fost mai mare decât a noastră. Noi am pierdut jocul, nu au câștigat ele. În repriza a doua am gafat nepermis, am făcut greșeli neforțate, am ratat mult și din situație de unu la unu cu portarul și am irosit și două aruncări de la 7 metri. Ele au fost mai determinate decât noi. După o prima repriză bună, în a doua evoluția noastră a fost ștearsă. Și pauza destul de lungă a fost una din cauze, nu pot să dau vina însă pe asta, pentru că, până la urmă, noi am fost în teren. Scoaterea din ritmul competiției, să joci din două în două săptămâni, nu e benefică”, a declarat Covaciu.

O fostă jucătoare a romașcancelor, Ramona Ruscior Urse a marcat golul victoriei în ultimele secunde de joc. Formația lui Gheorghe Covaciu și Viorel Lazăr a condus cu 7-0 în debutul confruntării și cu 26-24 în minutul 53. Au marcat pentru CSM Roman: Glibko (9 goluri), Stoleru (4), Chitacu (4), Toskovic (3), Iuganu (3), Marin Popescu (1), Agrigoroaie (1), Tomescu (1).

Din cauza acestui eșec neașteptat, nemțencele au rămas cu 21 de puncte și ocupă locul al VI-lea în clasament. Sâmbătă, 18 februarie, de la ora 12:30, CSM Roman va înfrunta, în propriul fief, HC Zalău, ocupanta locului al treilea în clasament. În tur, scorul a fost egal 24-24. ” Neapărat trebuie să câștigăm cu Zalăul că altfel e bai mare”, a atenționat Gheorghe Covaciu. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentIncendiu devastator la Roman
Articolul următorCentrul „Carmen Saeculare”, spectacol de Dragobete
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.