Un puternic incendiu a afectat locuința unei familii din localitatea Rediu. Evenimentul a avut loc pe 9 august, fiind anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 22:00. Au intervenit militarii de la Punctul de lucru Roznov, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț, voluntarii din localitate și Ambulanța Neamț.

Incendiu devastator la Rediu: două persoane au avut nevoie de ajutor medical, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa ajungerea salvatorilor, flăcările cuprinseseră o cameră, acoperișul locuinței și anexele gospodărești, existând posibilitatea propagării și la gospodăria învecinată. Până la final a ars acoperișul casei (construit din lemn și acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ 150 mp, bunurile materiale (aparate electrocasnice, mobilier, materiale textile și obiecte de uz casnic) din interiorul camerei și anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 100 mp în care se afla o tonă de cereale și diverse unelte și scule de uz gospodăresc.

Incendiu devastator la Rediu: două persoane au avut nevoie de ajutor medical, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Două femei ce au suferit atacuri de panică au fost asistate medical de echipajele SMURD și SAJ la locul evenimentului. Una dintre cele două persoane a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric”, conform ISU Neamț. (G.S.; FOTO: ISU Neamț)

Articolul precedentDoi copii răniți în accidente rutiere
Articolul următorCod galben de precipitații în regiunea Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.