0:00

Doi minori, de 6 și 11 ani, au ajuns pe patul de spital, după ce au fost implicați în evenimente rutiere ce au avut loc pe 9 august. Unul dintre accidente a avut loc la Buruienești.

Doi copii răniți în accidente rutiere, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Buruienești, conducea un autoturism pe strada Nicolae Iorga, ar fi surprins și accidentat un minor de 6 ani, care se deplasa pe partea carosabilă, rezultând rănirea acestuia”, anunță Poliția Neamț. Un alt copil, de 11 ani, din Roman, a fost rănit după o plimbare. Cercetările au stabilit că băiatul se deplasa cu bicicleta pe carosabil, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a oprit într-o autoutilitară. Și în acest caz victima a ajuns la spital.

Doi copii răniți în accidente rutiere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNici unul in cei doi conducători auto implicați nu era sub influența alcoolului. În ambele cazuri au fost deschise dosare penale, iar cercetările continuă pentru acuze de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentele. (G.S.)

Articolul precedentPiatra-Neamț: Stadiul lucrărilor la podul de la spital
Articolul următorIncendiu devastator la Rediu: două persoane au avut nevoie de ajutor medical
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.