O familie cu doi copii din satul Săcăleni, comuna Poienari a rămas fără casă în urma unui incendiu puternic ce a avut loc în zorii zilei de vineri, 18 februarie.

Flăcările au pornit de la coşul de fum care nu era protejat termic faţă de acoperiş. În scurt timp, înainte ca oamenii să se dezmeticească, întregul acoperiş era cuprins de flăcări, focul pătrunzând şi in interiorul casei. Familia a ieşit la timp din casă, aşa încât nu au fost victime.

Incendiu devastator la Poienari: o familie cu doi copii a rămas fără casă! Primarul comunei promite ajutor, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Pompierii nu au mai reuşit să salveze decât zidurile clădirii. Primarul comunei Poienari, Emil Dascălu a declarat pentru zch.ro că primăria poate acorda un ajutor financiar pentru familia afectată: „Cunoaştem această familie, au doi copii. Am fost la faţa locului, am ajutat şi noi cu voluntarii. Din câte ştiu eu, aveau intenţia să cumpere o altă casă, nu ştiu dacă au finalizat aceste demersuri. Noi îi putem ajuta cu un ajutor financiar de urgenţă, în baza unei cereri“.

Incendiu devastator la Poienari: o familie cu doi copii a rămas fără casă! Primarul comunei promite ajutor, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Având în vedere că singura clădire rămasă neafectată de incendiu este o bucătărie de vară, este foarte posibil ca un astfel de sprijin să fie necesar.

Angela Croitoru

Articolul precedentMicrometeorit căzut în Botoşani
Articolul următorVIDEO. Neamț. Imagini de astăzi de la Tazlău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.