Incendiu devastator la Dumbrăveni, proprietarii casei au ajuns la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAcoperişul unei gospodării din satul Râșca, comuna Dumbrăveni din judeţul Suceava a luat foc azi noapte, 17 decembrie, după ora 24,00. La sosirea echipajelor de pompieri întreg acoperişul era cuprins de flăcări existând pericolul extinderii la restul clădirii şi la magaziile situate în imediata apropiere.

Pompierii Detașamentului Fălticeni, împreună cu voluntarii SVSU Râșca și Bogdănești au intervenit cu patru autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SAJ Suceava au acţionat până la ora 3,10, când au reuşit să stingă toate focarele.

Proprietarii casei, un bărbat de 72 de ani şi o femeie de 97 de ani, au suferit puternice atacuri de panică, au primit primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi la spital.

Au ars acoperișul casei de locuit și o anexă corp comun cu locuința, pe o suprafață de 120 de metri pătrați, și s-au degradat bunurile din interiorul acestora.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coşul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Angela Croitoru

Articolul precedentPremierul Nicolae Ciucă: Se renunță la coborârea pragului la 500.000 euro pentru microîntreprinderi
Articolul următorProiect Primăria Păstrăveni: „Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.