0:00

Incendiu de locomotivă, de la sistemul de frânare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii din Târgu Frumos au intervenit, pe data de 1 mai, pentru stingerea unui incendiu, care a cuprins o locomotivă, se specifică într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

„La ora 19:00, Stația de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în orașul Târgu Frumos (linia ferată 610 Iași – Pașcani), pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotivă din compunerea trenului Regio 5608 care circulă pe ruta Suceava – Iași. Au ars: 30 relee electrice, 6 blocuri de diode, aproximativ 70 ml izolație conductori electrici. Cauza probabilă a incendiului e reprezentată de scânteile mecanice care au aprins izolația unor cabluri electrice”, potrivit comunicatului ISU Iaşi.

Pompierii ieşeni au mai fost nevoiţi să intervină la incendii izbucnite la locuinţe în comunele Miroslava (de două ori), Valea Lupului, Răducăneni, Cristeşti, Horleşti şi Ţibana, dar şi la un incendiu de vegetaţie (Ciurea) şi un altul de… tomberon (Iaşi). (ZCH NEWS; FOTO: Ziarul de Iaşi)

Articolul precedentÎncă un Festival Medieval finanțat de municipalitate la Piatra Neamț
Articolul următorBărbat dispărut fără urmă de o săptămână
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.