0:00

Bărbat dispărut fără urmă de o săptămână, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii din tot judeţul îl caută pe Vasilică Mărian (45 de ani) din Târgu Neamţ, care a dispărut de acasă din ziua de 25 aprilie şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic despre el. După căutări pe cont propriu fără succes, familia i-a anunţat dispariţia la poliţie în ziua de 30 aprilie.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că numitul Mărian Vasilică a plecat de la domiciliu în data de 25.04.2016, în jurul orelor 09.00, fiind văzut ultima dată pe raza orașului Târgu Neamț”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În ziua dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat într-un trening de culoare albastră și purta o şapcă de culoare gri. A plecat de acasă fără bagaj şi fără bani, doar cu telefonul mobil care, însă, este închis sau în zonă fără semnal. Cu câteva zile înainte de a dispărea, Vasilică Mărian ar fi spus unor cunoscuţi că se duce să-şi viziteze o fostă concubină, însă verificările făcute de poliţişti au infirmat această ipoteză, femeia respectivă declarând că nu a fost pe la ea şi nici nu l-ar fi văzut prin zonă.

Bărbatul este înalt de1,82 m, are în jur de 75 kg, părul şaten, ochii căprui, iar ca semn particular – o pată roşcată pe partea dreaptă a gâtului.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea persoanei, sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a mai precizat subinspectorul Elena Bulgărea.

C.M.

Articolul precedentIncendiu de locomotivă, de la sistemul de frânare
Articolul următorPanouri electorale la intrarea în cimitirul „Eternitatea”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.