0:00

Incendiu cu victime colaterale: 52 de păsări au murit carbonizate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn incendiu izbucnit în gospodăria unui sătean din localitatea Țolici, comuna Petricani, l-a afectat în special în zona adăpostului de animale și l-a lăsat mai sărac cu 40 de pui și 12 găini. Focul a fost văzut înainte de ivirea zorilor, pompierii fiind solicitați în ajutor prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 04:30.

La ajungerea militarilor de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț focul era generalizat, existând posibilitatea propagării la alte construcții învecinătate. “A ars adăpostul de animale cu suprafața de 80 mp în care se aflau 52 păsări și s-au degradat unelte agricole depozitate în interiorul acestuia. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic cauzat de un mijloc de încălzire supraîncălzit“, conform ISU Neamț.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentSe caută director medical la spitalul Târgu Neamț
Articolul următorGenerozitate în teorie: „Foarte simplu, toţi consilierii judeţeni, locali şi parlamentarii să-şi doneze indemnizaţiile!…”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.