Un bărbat în vârstă de 70 de ani a murit în urma unui atac de panică provocat de un incendiu de vegetație provocat chiar de el. Chiar dacă un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Incendiu cu victimă la Urecheni, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Mai multe detalii ne-a oferit Ion Tănăselea, primarul comunei Urecheni: „Inițial bătrânul a dat foc la el în grădină la niște frunze și s-a dus în casă. Dar focul s-a extins pe un hat de vreo 20-30 de metri lățime și a ajuns până la un fânaț într-un pârău. El însă avea probleme cu inima și avea și stent-uri puse la inimă. Când a văzut atâta foc s-a panicat și cred că a făcut infarct. Focul a fost stins cu voluntarii noștri de la primărie și cu ajutorul unor cetățeni. Am adus motopompa cu apă de la primărie și am lichidat focul. Îmi pare rău, mare păcat de acest om că a avut o așa moarte. Dumnezeu să-l odihnească în pace și condoleanțe familiei!”.

Incendiu cu victimă la Urecheni, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Bărbatul care și-a pierdut viața era din Piatra Neamț și venise cu soția la casa părintească pentru a face curățenia de primăvară.

C.T.S

Articolul precedentBacău: Avion prăbușit în pădurea Buhoci
Articolul următorCUPA ROMÂNIEI Scoruri strânse în prima manşă a semifinalelor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.