0:00

Trei persoane cu vârste între 18 și 24 de ani, din Ruginoasa, au fost reținute pentru 24 de ore, după ce au prădat casa unui localnic din Dulcești. Cercetările ulterioare au relevat faptul că aceștia au sustras și stâlpii de susținere a parazăpezilor de la Dulcești și Făurei. Totul a fost dat în vileag după ce săteanul jefuit a sesizat oamenii legii pe 14 februarie.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada 29 ianuarie-13 februarie, cei trei ar fi pătruns prin forţarea încuietorilor de la uşile de acces în două imobile, sustrăgând mai multe butelii de gaz, două televizoare, o combină muzicală, o bicicletă, anvelope, scule și alte bunuri, cauzând un prejudiciu estimat de 6.000 de lei.

Încătușați pentru hoții la Dulceşti şi Făurei, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Totodată, persoanele în cauză, în cursul lunii ianuarie, ar fi sustras mai mulți stâlpi de susținere parazăpezi pe Drumul Național 15 D, de pe raza localităților Dulcești și Făurei“, a anunțat Poliția Neamț.

Suspecții au fost puși sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, urmând a fi prezentaţi în fața unui procuror cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (G.S.; FOTO: Poliția Neamț)

Articolul precedentAvertisment E.ON: tentativă de fraudă în numele companiei
Articolul următorFOTO/VIDEO 1,6 milioane de euro obţinute prin 7 firme fantomă la Bacău
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.