0:00

Un tânăr de 23 de ani, din Târgu Neamț, cercetat în mai multe dosare penale, a fost reținut de polițiști, în ziua de 16 octombrie și urmează ca astăzi să se ia o măsură preventivă împotriva lui. El este anchetat pentru un scandal, încheiat cu o bătaie cruntă, petrecut în ziua de 9 iunie, dar și pentru alte fapte similare.

Încătușat după ce-a băgat un om în spital pentru 35 de zile, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În fapt, la data de 9 iunie, în jurul orelor 02.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei orașului Târgu Neamţ au fost sesizaţi cu privire la un conflict între un tânăr de 23 de ani şi un altul de 29 de ani, ambii din Târgu Neamţ, produsă în incinta unui local de pe strada Radu Teoharie. Din primele cercetări a rezultat faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, tânărul de 23 de ani l-a lovit cu pumnii pe cel de 29 de ani, cercetările fiind continuate până în prezent sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Tânărul bătut a suferit atât de multe leziuni încât a avut nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale pentru a-și reveni. (C.M.)

Articolul precedentCăutat de poliție după ce-a dispărut de 11 zile
Articolul următor2 ani după gratii pentru că a furat 50 de litri de vin
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.