Constantin Ciocârlan, în vârstă de 75 de ani, din Grumăzești, este căutat de polițiști pentru că a plecat de acasă din ziua de 6 octombrie și nu s-a mai întors. Soția lui a anunțat poliția și a declarat că, în ziua respectivă, soțul ei a plecat să facă niște cumpărături de la un magazin din sat. Nu este pentru prima oară când bărbatul pleacă, dar de fiecare dată s-a întors după câteva zile.

Căutat de poliție după ce-a dispărut de 11 zile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCând a plecat spre magazin, Constantin Ciocârlan era îmbrăcat cu o cămaşă verde şi un pulover bleumarin și pantaloni din stofă verde închis. Pe cap avea o pălărie gri, iar în picioare avea încălţăminte din material plastic. Bărbatul este înalt de 1.70 metri, are cam 65 de kilograme, mustață și păr grizonat.

”Poliţiştii au efectuat verificări în localitatea Grumăzești şi în orașul Târgu Neamţ, însă până în prezent bărbatul nu a fost identificat. Orice persoană, care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. (C.M.)

Articolul precedent156.000 de lei pentru promovarea cu pumnul a județului Neamț
Articolul următorÎncătușat după ce-a băgat un om în spital pentru 35 de zile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.