Încă un pompier infectat Covid, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe astăzi, 21 octombrie, încă un pompier din compartimentul Secretariat de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț a fost confirmat Covid. Militarul a fost testat pozitiv la o săptămână după ce un coleg al său a fost confirmat infectat, iar acum acesta se va întoarce la serviciu, având test negativ.

În afară de acest ultim caz, nu mai este nici un alt militar care să intre în izolare la domiciliu, din ancheta epidemiologică reieșind că au fost respectate măsurile de protecție. „Vă informăm că rezultatul testului Covid pentru un cadru militar care își desfășoară activitatea la program de 8 ore în cadrul ISU Neamț este pozitiv. Acesta se află în carantină la domiciliu. În acest sens, facem precizarea că după primirea rezultatului care indică infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice și a Direcției de Sănătate Publică, pentru adoptarea măsurilor legale”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Pompierul nou confirmat infectat are o formă ușoară de boală.

C.I.

Articolul precedentExcepții la carantinarea din Tarcău și Tașca
Articolul următorTârgu Neamţ: Asistenţii personali ai persoanelor cu handicap şi persoanele cu handicap nu şi-au primit drepturile salariale din septembrie