telefon accidentulO femeie, de 77 de ani, din Suceava, a reclamat că, în noaptea de 11/12 iunie, a fost înșelată, de persoane necunoscute, cu 11.500 lei, prin metoda ACCIDENTUL.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 11.06.2016, după ora 23:00, victima a fost sunată de o persoană necunoscută, care s-a recomandat ca fiind avocat și care a indus-o în eroare cu privire la faptul că fiul ei a provocat un accident cu mașina personală în centrul localității, victima suferind leziuni grave, iar pentru a evita consecințele penale, fiul ei trebuie să achite suma de 15.000 lei”, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Culmea tupeului, în jurul orei 2:00, la locuința bătrânei, a ajuns un tânăr, căreia femeia i-a înmânat un plic cu 11.500 lei, în timp ce discuta la telefon cu presupusul avocat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru „înșelăciune”. Cercetările continuă pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

„Polițiștii atrag  încă o dată atenția cu privire la măsurile preventive pe care cetățenii trebuie să le ia în cazul în care sunt abordate prin această metodă și să nu dea curs cererilor de a vira bani în anumite conturi bancare sau de a înmâna bani unor persoane necunoscute. În cazul în care aveți suspiciuni cu privire la faptul că sunteți înșelați apelați la numărul unic de urgență 112 sau sesizați cea mai apropiată unitate de poliție!”, potrivit comunicatului IPJ Suceava. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAstăzi la EURO 2016: Belgia – Italia (22), Irlanda – Suedia (19), Spania – Cehia (16)
Articolul următorClanul Neda s-a „reprofilat” pe atac la bancomate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.