reclama autocenter

Astăzi, 18 ianuarie, alți 33 de nemțeni au fost testați pozitiv la coronavirus și s-a ajuns la 12.002 cazuri în total în județ.

Teoretic, rata de infectare a crescut astăzi și a ajuns la 1,5 la mie, chiar dacă sunt puține cazuri noi. Practic, raportarea se face la două săptămâni, când au fost mai puține cazuri noi, respectiv 19.

Dintre cazurile noi raportate astăzi, cele mai multe sunt în municipiul Piatra-Neamț (17), care ajunge la o rată de infectare de 3,13 la mie și rămâne în zona critică, unde comuna Mărgineni are cea mai mare rată și astăzi (3,79 la mie). Situația pe cele 13 localități, comunicată astăzi de Prefectura Neamț pe baza datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Neamț, este următoarea:

rata 18ian prefectura

Numărul persoanelor declarate vindecate este de 9.296 de persoane, de la început și până acum, iar 344 de pacienți infectați și care aveau și alte boli au decedat, potrivit Prefecturii Neamț.

Situația detaliată pe fiecare localitate din județ, de la început și până acum, transmisă astăzi de Prefectura Neamț este următoarea:

raport total localitati 18ian prefectura

C.I.

Articolul precedentSituația traficului pe principalele drumuri naționale din zona Moldovei
Articolul următorÎncă o petrecere de botez întreruptă de polițiști, amenzi de 11.000 de lei