0:00

155 de locuri au rămas neocupate la liceele din Neamț, după repartizarea computerizată din data de 9 iulie. Cele mai multe locuri sunt în învățământul tehnic, dar mai sunt şi clase de real și uman care nu sunt completate.

În Neamț sunt neocupate 155 de locuri la licee, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Liceul „Carol I” Bicaz

În specializarea matematică-informatică sunt locuri la Liceul „Carol I” Bicaz, la Liceul „Mihail Sadoveanu” Borca și la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Săbăoani. La științe sociale doar 4 locuri au rămas disponibile la Liceul Tehnologic „Gheorghe Ruset Roznovanu” Roznov.

În Neamț sunt neocupate 155 de locuri la licee, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Colegiul Tehnic „Danubiana” Roman

Dintre celelalte specializări neacoperite, cele mai multe locuri au rămas la Colegiul Tehnic „Danubiana” Roman – 23 la clasa de economic, 15 la clasa de turism și alimentație, 5 la clasa de protecția mediului. Din cele două clase de mecanică de la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Târgu Neamț au rămas neacoperite 24 de locuri, tot aici fiind neocupate 9 locuri la specializarea electric.

În Neamț sunt neocupate 155 de locuri la licee, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” Horia

Clasa de agricultură de la Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” Horia mai are nevoie de 18 elevi. Absolvenții care vor o calificare în silvicultură mai au 8 locuri la liceul din Borca și 4 locuri la Colegiul Tehnic Forestier din Piatra Neamț. Restul locurilor disponibile pentru elevii care vor să intre în clasa a IX-a la liceele din județ sunt la specializările fabricarea produselor din lemn și textile de la Liceul Tehnologic Nisiporești-Botești.

În Neamț sunt neocupate 155 de locuri la licee, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă ce elevii admiși își vor depune dosarele de înscriere și vor fi soluționate cazurile speciale ivite după repartizarea computerizată, absolvenții de clasa a VIII-a, inclusiv cei care-și dau corigențele și cei din seriile anterioare care nu vor împlini 18 ani până la începerea cursurilor în această toamnă, vor putea participa la sesiunea de înscriere în liceele de stat. Sesiunea de toamnă începe în data de 3 septembrie cu înscrierea la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe la limba modernă, susținerea probelor în date de 4-5 septembrie. Înscrierea va avea loc în perioada 3-6 septembrie și repartizarea elevilor se va derula în 7 septembrie. (C.I.)

Articolul precedentOlimpiada Naţională „Tinerii dezbat”, al doilea an consecutiv la Piatra Neamţ
Articolul următorColectă la Penitenciarul Bacău pentru nemțenii afectați de inundații
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.