Un bărbat de 36 de ani din Târgu Neamţ şi-a pierdut viaţa, duminică după-amiază (30 august) într-un accident rutier petrecut în localitatea Târpești, comuna Petricani.

În circumstanţe care n-au fost stabilite încă, motociclistul a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost fatal pentru bărbat.

Tot duminică, în judeţul Neamţ s-au mai petrecut încă 3 accidente. Primul a fost la Poiana, pe DN 15, unde un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani din Iaşi, a intrat într-un gard din lemn. Doi pasageri din maşină au fost răniţi, unul dintre ei fiind transportat la spital în stare gravă.

Într-un alt accident, care s-a întâmplat la Girov, au fost rănite trei persoane. Vina a aparţinut unui bărbat de 34 ani din județul Brăila, care conducea un autoturism pe DJ 156A şi când a ajuns la intersecția cu DN 15D, nu a acordat prioritate unui autoturism. Urmare a impactului, şoferul maşinii care se deplasa regulamentar , un bărbat de 31 ani din județul Alba a fost rănit ușor. Din cealaltă maşină au fost răniţi doi pasageri.

Ultimul accident s-a petrecut seara, după ora 21, în afara localității Călugăreni, din comuna Poiana Teiului, unde un localnic de 52 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, iar maşina aintrat în plin în zidul de protecţie de pe marginea drumului. Atât şoferul, cât şi un pasager au fost răniţi. (C. MIRCEA)