Impact mortal motociclist – copac, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 36 de ani din Târgu Neamţ şi-a pierdut viaţa, duminică după-amiază (30 august) într-un accident rutier petrecut în localitatea Târpești, comuna Petricani.

În circumstanţe care n-au fost stabilite încă, motociclistul a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost fatal pentru bărbat.

Tot duminică, în judeţul Neamţ s-au mai petrecut încă 3 accidente. Primul a fost la Poiana, pe DN 15, unde un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani din Iaşi, a intrat într-un gard din lemn. Doi pasageri din maşină au fost răniţi, unul dintre ei fiind transportat la spital în stare gravă.

Într-un alt accident, care s-a întâmplat la Girov, au fost rănite trei persoane. Vina a aparţinut unui bărbat de 34 ani din județul Brăila, care conducea un autoturism pe DJ 156A şi când a ajuns la intersecția cu DN 15D, nu a acordat prioritate unui autoturism. Urmare a impactului, şoferul maşinii care se deplasa regulamentar , un bărbat de 31 ani din județul Alba a fost rănit ușor. Din cealaltă maşină au fost răniţi doi pasageri.

Ultimul accident s-a petrecut seara, după ora 21, în afara localității Călugăreni, din comuna Poiana Teiului, unde un localnic de 52 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, iar maşina aintrat în plin în zidul de protecţie de pe marginea drumului. Atât şoferul, cât şi un pasager au fost răniţi. (C. MIRCEA)

Articolul precedentIncendiu provocat cu intenţie! „Victime”: două vaci şi un porc!
Articolul următorSURPRIZE cu ginecologul de la Spitalul Bicaz: A plecat în Irlanda, cu tot cu asistentă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.