0:00

Impact între un TIR și un autoturism, accident cu două victime, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn evenient rutier soldat cu două victime a avut loc astăzi, 11 ianuarie, în zori, în localitatea Gherăiești. Apelul pentru ajutor, venit prin numărul unic de urgență 112, a fost înregistrat în dispecerat în jurul orei 06:48, forțele de ordine și cele de intervenție fiind solicitate pe E 85.

Au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman. În evenimentul rutier au fost implicate un TIR și un autoturism în care se aflau trei persoane, din care două în auto. Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele implicate s-au autoevacuat.

Doi bărbați, în vârstă de 28 și 46 de ani, ocupanți ai autoturismului, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportați la CPU Roman“, conform ISU Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier. Oamenii legii trebuie să stabilească împrejurările în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă.

(G. S)

FOTO: ISU Neamț

Articolul precedent“Negustor“ de arme condamnat la închisoare în Neamț
Articolul următorNoutăţi în emiterea cărţilor de identitate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.