0:00

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate (SCCO) Neamţ au reţinut 4 persoane, pe care le acuză de „trafic de droguri de risc și de mare risc, deţinere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu și comercializare de substanțe cu efect psihotrop”. Doi tineri, de 28 și 29 de ani, ambii din Târgu Frumos, au fost reținuți în municipiul Roman, fiind găsite asupra lor aproximativ 10 grame de cannabis destinată comercializării.

Ieşeni prinşi la Roman că vindeau cannabis, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiReprezentantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Neamţ, Elena Bulgărea a declarat că „în urma flagrantului, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, ocazie cu care la domiciliul unei femei de 57 de ani, din Târgu Frumos a mai fost găsită cantitatea de aproximativ 50 grame substanță vegetală de culoare verde olive în stare uscată, cu aspect de cannabis destinată comercializării, două cântare electronice folosite la porționarea și cântărirea substanțelor, precum și sumele de 150 euro și 1.500 lei provenite din activitatea infracţională. Totodată în locuința unui tânăr de 26 de ani a mai fost găsită cantitatea de aproximativ 1,5 grame substanță vegetală de culoare verde olive în stare uscată, cu aspect de cannabis„.

Cele 4 persoane au fost reținute de polițiști, sub coordonarea procurorului DIICOT Neamţ, pentru „săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, deţinere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu și comercializare de substanțe cu efect psihotrop”. Vor fi prezentate Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă. (G.B.)

Articolul precedentAccident grav: femeie spulberată de un şofer beat pe strada General Dăscălescu
Articolul următorPrimarul Lucian Micu: ”PSD Neamț demonstrează că nu-i pasă de Roman și de romașcani”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.