reclama autocenter

Un bărbat din județul Iași, reținut în primă fază pentru 24 de ore, de către procurorii DIICOT, a primit arest preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc. Decizia a fost luată, ieri, 11 noiembrie, de magistrații Tribunalului Iași.

Suspectul a fost reținut sub suspiciunea că ar fi specializat în introducerea în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc. Acțiunea a fost desfășurată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi de procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iaşi, cu sprijinul lucrătorilor Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad.

„În cadrul acţiunii, lucrătorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au efectuat un control asupra unei persoane, care se deplasa într-un autovehicul, dinspre Olanda spre România, fiind descoperite 3 pungi, în interiorul cărora se aflau: aproximativ 4.000 de comprimate MDMA – ecstasy şi 900 de grame de amfetamină, droguri de mare risc, care ar fi fost destinate comercializării pe teritoriul României. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.”, a precizat inspector Anca Alexandra Vijiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Angela Croitoru

Articolul precedentProiecte ale Primăriei Piatra Neamț: actualizarea bugetelor pentru coridoarele de mobilitate și campania „100 de castani pentru 100 de ani”
Articolul următorUn fumător a provocat un incendiu la Centrul pentru Persoane cu Handicap Pojorâta
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.