În această dimineață (28 mai), polițiștii de la Secția Rurală Ștefan cel Mare, împreună cu specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic, sprijiniți de jandarmi din cadrul IJJ Neamţ, au făcut o acțiune de amploare la Girov. Un prim scop al acțiunii a constat în prevenirea faptelor antisociale, iar în al doilea rând s-a urmărit introducerea în bazele de date ale Poliţiei Române a tuturor persoanelor care locuiesc fără forme legale în comuna Girov.

„Polițiștii au identificat și instruit persoanele care nu au carte de identitate sau au documente expirate, pentru punerea în legalitate, precum și persoanele predispuse la fapte de cerşetorie”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În total, polițiștii au legitimat 58 persoane, din care 46 au fost amprentate. Au fost aplicate 8 amenzi pentru încălcarea prevederilor OUG 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români. Alte 8 persoane, care aveau actele de identitate expirate, au primit informațiile necesare în vederea intrării în legalitate. (C.M.)

Articolul precedentGALERIE FOTO 22 de ani de rugby feminin la Piatra Neamţ
Articolul următorPiatra Neamț – De zilele orașului, festival gastronomic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.