0:00

Iași: Transport de cocaină interceptat de polițiștii de la rutieră. Percheziții DIICOT și trei arestări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLuni, 27 iunie, un echipaj al poliției rutiere din Iași oprea în trafic pentru control un autoturism în care se aflau doi ieșeni cam agitați. Polițiștii au verificat autoturismul și au descoperit motivul agitației: aceștia aveau asupra lor 160 de grame de cocaină pe care tocmai o cumpăraseră de la un dealer din Siret, județul Suceava. Aceștia intenționau să o vândă către consumatorii din județul Iași, potrivit unui comunicat al DIICOT Iași.

Pornind de la această descoperire și de la alte informații, procurorii DIICOT au efectuat 9 percheziții domiciliare, luni și marți, în urma cărora aveau să fie descoperite și ridicate 166 grame rezină de canabis, trei dispozitive de mărunțire a drogurilor și un cântar.

Iași: Transport de cocaină interceptat de polițiștii de la rutieră. Percheziții DIICOT și trei arestări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProcurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pentru o perioadă  de 24 ore față de cei 3 inculpați.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus luarea măsurii arestării preventive a celor trei inculpați, din Iași și Suceava, pentru o perioadă de 30 de zile.

Angela Croitoru

Foto: IPJ Iași

Articolul precedentEvaluare națională. Rezultate finale în regiunea Nord-Est, cu 3 județe care au mai multe medii de 10
Articolul următorCOD GALBEN Se prognozează furtuni în Bacău, Iaşi, Neamţ şi Vaslui
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.