dr. Mircea ONOFRIESCU
dr. Mircea ONOFRIESCU

Medicul Mircea Onofriescu, managerul Maternităţii Cuza Vodă, a anunţat miercuri dimineaţă (25 februarie) că îşi va înainta demisia, susţin surse din spital, citate de “Ziarul de Iaşi”. Demisia managerului a fost confirmată de şeful CJ, Cristian Adomniţei.

“Am primit astăzi demisia domnului Prof. Univ. Dr. Mircea Onofriescu din funcţia de manager al Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă Iaşi.  Ţin să îi mulţumesc foarte mult pentru întreaga activitate desfăşurată în funcţia de manager, în mod deosebit pentru efortul depus în cadrul proiectului de reabilitare al spitalului, proiect realizat cu sprijinul Băncii Mondiale şi al Consiliului Judeţean. Domnia sa îşi va continua activitatea ca specialist (profesor) în cadrul aceluiaşi spital. În scurt timp voi desemna un manager interimar, urmând ca membrii Consiliului de Administraţie să organizeze concursul pentru funcţia de manager (conform Legii 95/2006)”, a declarat Cristian Adomniţei.

Mircea Onofriescu a dat concurs pe post anul trecut, iar actualul mandat era de trei ani.

Vestea a fost dată la raportul de gardă, iar Onofriescu a mai precizat că intră în concediu, fără să dea şi explicaţii pentu deciziile sale.