0:00

Vineri, 1 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare în baza unor informații într-un dosar penal de proxentism și șantaj.

IAŞI Doi tineri reținuți pentru proxenetism și șantaj, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în luna ianuarie 2022, doi tineri ar fi șantajat o tânără cu distribuirea unei filmări compromițătoare cu aceasta și ar fi determinat-o, astfel, să practice, în perioada 20-28 ianuarie a.c., prostituția în folosul lor, pe raza municipiului Iași, în apartamente închiriate în regim hotelier. În urma percheziţiilor, s-a dispus ridicarea, pentru continuarea cercetărilor, a 3.333 de lei, 2.350 de euro şi a mai multor telefoane mobile”, a precizat inspector Anca Alexandra Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Cei doi tineri au fost audiați, iar, în baza probatoriului, au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi. Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați, cu propunerea de arestare preventivă, Parchetului de lângă Judecătoria Iaşi. La activități au participat și polițiști ai Postului de Poliție Dumești, Poliției Orașului Podu Iloaiei și Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Angela Croitoru

Articolul precedentAutoturism răsturnat pe cupolă după coliziune într-o intersecție din Roman
Articolul următorCOD PORTOCALIU de furtuni și avertizare hidrologică pe Bistrița
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.