0:00

Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizare COD PORTOCALIU de furtună pentru Neamț și alte 27 de județe ale țării.

COD PORTOCALIU de furtuni și avertizare hidrologică pe Bistrița, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAvertizarea este valabilă astăzi, 2 iulie, până la ora 22:00 și vizează vijelii puternice cu rafale de peste 70-80 de km/h, averse torențiale, cu cantități de 35-40 l/mp, izolat 50-60 l/mp, într-o scurtă perioadă de timp. Sunt anunțate de asemenea frecvente descărcări electrice și grindină.

De asemenea, până mâine, duminică, 3 iulie, ora 6,00, județele Botoșani, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Timișoara, Arad și Covasna se află sub COD GALBEN de averse torențiale cu cantități de 25-35 l/mp, intensificări ale vântului, vijelii și, izolat grindină.

COD PORTOCALIU de furtuni și avertizare hidrologică pe Bistrița, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRâul Bistrița se află sub avertizare hidrologică COD PORTOCALIU de inundații până diseară, la ora 22:00. ISU Neamț a emis un mesaj Ro-Alert pentru locuitorii județului în care specifică ca persoanele aflate în zone inundabile să caute un refugiu.

Angela Croitoru

Articolul precedentIAŞI Doi tineri reținuți pentru proxenetism și șantaj
Articolul următorBacalaureat la extreme în Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.