* Telegondolă, patinoar, snowboard, surprize

Perla Invest pregătește o mulțime de surprize nemțenilor pentru sezonul de iarnă 2014-2015. Iubitorii sporturilor de iarnă primesc un cadou înainte de Ziua Națională a României. Conducerea societății Perla Invest va deschide sezonul sâmbătă, 29 noiembrie, odată cu deschiderea Patinoarului Artificial din Ștrandul Tineretului. Iar acum, că s-a finalizat cu succes și revizia anuală a instalațiilor de telegondolă și telescaun, se dă undă verde și la transportul cu telegondola și telescaunul pe muntele Cozla.

* Promoții la patinoar

Condițiile oferite de gheață din incinta patinoarului sunt excelente. În acest week-end prelungit, Perla Invest oferă o surpriză iubitorilor patinajului. Familiile vor beneficia de pachete speciale. Aceste promoții vor exista și în alte zile din luna decembrie și vor fi anunțate în prealabil. Sunt în stoc suficiente patine pentru toate vârstele. Pe tot parcursul zilei va exista un ambient muzical, iar seara patinatorii vor fi răsfățați cu jocuri de lumini. Cine dorește, poate servi un ceai sau o ciocolată caldă la o cafenea sau un chioșc special amenajate în proximitatea patinoarului.

Ca și anul trecut, Tom și Jerry vor încânta copiii de toate vârstele cu momente distractive. Programul de funcționare al patinoarului este de luni până duminică, între orele 10-22. Primesc gratuitate la intrare clasele de copii care fac ora de sport în aer liber, însoțiți de profesori, între orele 10-15, doar cu solicitarea cu două zile înainte de ziua respectivă. Această facilitate le este oferită elevilor la solicitarea prin mail sau fax a conducerii școlilor și liceelor.

Tarifele la patinoar pentru sezonul 2014-2015 sunt:

  • 10 lei/ adult și 5 lei/ copil pentru intrare (sesiune de 90 min)
  • 5 lei preț unic la închiriere patine (sesiune de 90 min)

Pachet special pentru familii pentru week-end-ul 29-30 noiembrie și pentru ziua de 1 Decembrie. Promoția este valabilă numai pentru familii care cumpără bilet de intrare și închiriază patine.

  • 1 adult + 1 copil: 20 lei (intrare+închiriat patine – sesiune de 90 min)
  • 2 adulți + 2 copii: 35 lei (intrare+închiriat patine – sesiune de 90 min)

Și în acest sezon continuă promoția cu McDonald’s Piatra Neamț. La fiecare bilet de adult/ copil de intrare la patinoar, se va primi o plăcintă gratuit. Promoția este valabilă și invers. Prin cumpărarea unui meniu la McDonald`s se primește un voucher cu reducere de 50% la biletul de intrare la Patinoar (adult sau copil). Reducerea nu este valabilă pentru închirierea de echipament sportiv, respectiv patine.

* Promoții la telegondolă

Copiii beneficiază de promoții la telegondolă. În week-end, cei mici au ocazia să urce cu telegondola și să se joace gratuit în Cozla Kids Igloo dacă părinții lor cumpără două bilete în valoare de 40 lei. Din 15 decembrie, printr-un parteneriat cu Centrul pentru Cultură „Carmen Saeculare”, acest loc de joacă va deveni Orășelul Copiilor, așa cum era odată, cu muzică, colinde, cadouri, Moș Crăciun și multe alte surprize.

Celelalte promoții rămân valabile:

  • Preț special pentru pensionarii din Piatra Neamț: 10 lei dus-întors de luni până vineri
  • Gratuitate pentru pensionari în ultima miercuri a fiecărei luni,
  • Promoția comună cu McDonald’s Piatra Neamț: un sandwich gratuit pentru fiecare bilet de 20 lei la telegondolă
  • Reducere 50% la o cafea la cafeneaua Old Town Caffe de la parterul clădirii – plecare telegondolă, pentru fiecare bilet de 20 lei la telegondolă.
  • O cafea, un ceai sau o cană de vin fiert la două bilete de 40 lei la Restaurantul Popasul Haiducilor

Programul cu publicul, până pe 10 decembrie, la telegondolă va fi:
Luni – Joi: 12 – 20
Vineri – Duminică: 10 -22

* Iubitorii de ski&snowboard pot cumpăra un abonament pe tot sezonul de iarnă

Amatorii de senzații tari pe ski și snowboard au posibilitatea să cumpere un abonament pe tot sezonul de iarnă 2014-2015, cu intrări nelimitate la prețul de 1.500 lei. Practic este un discount de 50%! Acest preț este valabil până la data de 12 decembrie. Prețurile pentru Pârtia Cozla 1 se vor anunța cât mai curând.