IARNA LA NEAMŢ: Peste 11.000 de familii nu au încă energie electrică!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPeste 11.000 de familii din Neamţ erau încă private de energie electrică, în această dimineaţă (13 octombrie), la ora 6, conform raportului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, remis Prefecturii.

„La ora 06:00 pe raza judeţului Neamţ sunt 35 localităţi nealimentate cu energie electrică, 3 stâlpi rupţi, două linii de medie tensiune nealimentate total, 9 linii de medie tensiune nealimentate parţial cu 132 puncte de transformare, fiind afectaţi 11.122 consumatori”, se menţionează în comunicatul citat.

De altfel, una dintre misiunile ISU din cursul zilei de ieri (12 octombrie) a fost, conform aceluiaşi comunicat, „asigurarea cu energie electrică a Seminarului Teologic-Liceal Veniamin Costachi din cadrul Mănăstirii Neamţ, comuna Vânători Neamţ”.

Cât priveşte drumurile, o parte dintre acestea sunt acoperite de zăpadă, „cu afectarea traficului rutier”, dar situaţia nu este nici pe departe foarte gravă.

În această dimineaţă, „Secţia Neamţ a CNADNR acţionează pentru deszăpezire şi răspândire de material antiderapant pe 4 drumuri naţionale, cu 3 utilaje şi 3 lucrători: DN 15; DN 15B; DN 15C şi DN 15D”.

Pe lângă misiunea de la „Veniamin Costachi”, ISU Neamţ, „în cooperare cu SVSU Pipirig şi SVSU Vânători Neamţ a mai avut 5 misiuni pentru degajare arbori căzuţi pe partea carosabilă”, se menţionează în acelaşi raport. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCu permisul luat în august, şi-a făcut „coraj” cu una mică!
Articolul următorSURPRINŞI DE IARNĂ! Neamţ, Iaşi şi Suceava nu au contracte de deszăpezire!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.