ambulanta-11-iarnaBACĂU

O ambulanță, care se deplasa la un pacient cu accident vascular cerebral, s-a blocat în satul Căbești (comuna Podu Turcului), din cauza zăpezii și a viscolului puternic. “Salvarea se deplasa la un pacient cu accident vascular cerebral din satul Putredeni, comuna Gălvănești și s-a blocat pe drum. La fața locului se deplasează o autofreză și o autoșenilată cu 3 subofițeri de la Garda de Intervenție Podu Turcului”, au declarat oficialii ISU Bacău.

BOTOŞANI

Trei persoane au fost rănite, duminică (8 ianuarie) dimineață, în urma unui accident produs pe drumul european E58, în localitatea Mănăstirea Doamnei. Autoturismul a derapat din cauza zăpezii de pe carosabil și a intrat într-un cap de pod. În urma accidentului, atât șoferul, cât și cei doi pasageri au rămas încarcerați, având nevoie de intervenția ISU Botoşani. Victimele au fost ulterior transportate la Spitalul Județean de Urgență Botoşani.

IAŞI

Drumul naţional 28A (Târgu Frumos – Paşcani) este închis, duminică (8 ianuarie) dimineaţă, din cauza viscolului, în timp ce pe DN 28 Târgu Frumos – Paşcani se circulă foarte greu, cu ajutorul echipajelor de poliţie şi a utilajelor de deszăpezire. Centrul Infotrafic anunţase dimineață că traficul rutier pe DN 28 Târgu Frumos – Săbăoani (Neamţ) se desfăşoară foarte dificil pe tronsonul kilometric 8 – 26, între Târgu Frumos şi Pod Scheia (Iaşi), din cauza viscolului. “Traficul se desfăşoară controlat, conducătorii auto fiind însoţiţi de echipaje ale Poliţiei Rutiere şi utilaje de deszăpezire”, potrivit sursei citate.

SUCEAVA

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) informează că, la această oră (duminică, 8 ianuarie), din cauza viscolului, care reduce vizibilitatea, a fost închis temporar DN17, pe tronsonul Gura Humorului – Suceava. Autovehiculele au fost deviate pe DN2E Gura Humorului – Spătărești și DN2 Spătărești – Suceava.

VASLUI

Cinci TIR-uri au rămas blocate, duminică, 8 ianuarie, la intrarea în Huși, dinspre Vama Albița, pe DE 581, circulația fiind restricționată temporar. Vehicolele au rămas blocate din cauza poleiului. “Am decis restricționarea temporară a traficului în zonă, astfel încât utilajele să poată interveni și să împrăștie material antiderapant, iar circulația să revină la normal”, a declarat Isabel Bogdan, prefectul de Vaslui. (ZCH NEWS)