0:00

La ora 9.45, drumul dintre Piatra Neamț și Roman încă este închis. În zona Girov se acționează cu autofreze și autobasculante cu lamă, pentru curățarea carosabilului.

De asemenea, sunt blocate drumurile județene dintre Dobreni și Căciulești, Piatra Neamț și Mărgineni, Săcălușești și Bălțătești, Stejaru – Valea Ursului, Valea Ursului – Bucium și Bâra – Sagna. Pe toate aceste drumuri se acționează, însă e posibil ca problemele să nu fie rezolvate în următoarele ore.

Iarna în aprilie. Ziua a II-a: Gravidă scoasă din nămeți cu pompierii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie însărcinată, care a ajuns la termen, a fost preluată de o ambulanță, de la Bozieni, însă, pentru că drumul e acoperit cu zăpadă, a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-i face cărare.

Tot pompierii militari intervin la acest moment al zilei pentru ca 3 persoane care necesită dializă să ajungă la spital. Intervenția de bază este tot deschiderea drumurilor, pentru ca ambulanțele să ajungă la dializați și să-i poată duce la cea mai apropiată unitate spitalicească. Este vorba de o persoană din Slobozia (comuna Boghicea), una din Chilia-Talpa (comuna Bârgăoani) și alta din Hlăpești (Dragomirești). Tot în această dimineață, alte două persoane au fost preluate din satul Magazia, Crăcăoani, și transferate la Centrul de Dializă Târgu Neamț.

Mai multe detalii despre tabloul general al iernii din aprilie la Neamț, puteți citi aici.

Articolul precedentRegiunea Nord Est, în întuneric
Articolul următorCopoț și Hermigeanu – reținuți pentru șpăgi la proba de oraș
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.