reclama autocenter

roman strand

Proiectul de modernizare a Ștrandului municipal din Roman pentru partea de zonă de agrement – picnic este gata. El urmează să fie supus votului consilierilor locali în ședința de miercuri.
Conform planului urbanistic, se vor construi 30 de foișoare din lemn pentru grătare – racordate la apă, canalizare și energie electrică -, locuri de joacă pentru copii, piste pentru bicicliști și role și nu mai puțin de 350 de locuri de parcare.
”Pentru zona terenurilor de tenis se prevede un pavilion administrativ. Pentru ca ansamblul să fie atractiv și în extrasezon, se va amenaja un restaurant rustic și un amfiteatru pentru spectacole”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor.
Tot în aceeași ședință se va supune la vot și concesionarea, prin licitație publică, a unor terenuri pentru zona de agrement. Astfel, agenții economici pot participa la licitația pentru construirea unui spațiu comercial – alimentație publică, de o mie de metri pătrați, pentru o perioadă de 25 de ani, prețul de pornire fiind de 8.50 euro pe metru pătrat pe an. Tot pentru 25 de ani, dar pornind de la 1,50 euro pe metru pătrat pe an se scot la licitație 2.500 de metri pătrați pentru terenurile de sport și pavilionul administrativ.
(C.M.)

Articolul precedentOPC: Aveți grijă ce jucării cumpărați de Crăciun!
Articolul următorFC Ceahlăul – Pas cu stângul