I-a furat lanţul de aur şi telefonul mobil sub ameninţarea cuţitului, în propria casă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 31 de ani, din Bacău, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate.

Polițiștii de investigații criminale din Bacău l-au identificat și depistat ieri, 14 septembrie, pe tânărul bănuit că l-ar fi tâlhărit, sub ameninţarea cuţitului, pe un bătrân de 65 de ani din comuna Traian.

Potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Bacău, în noaptea de 10 spre 11 septembrie, tânărul a sărit peste gardul gospodăriei din Traian şi apoi a pătruns în casă. L-a imobilizat pe bătrân într-una din camere şi l-a ameninţat cu cuţitul. A găsit un lanţ de aur de 53 de grame şi un telefon mobil pe care le-a furat, după care a fugit, lăsându-l pe bătrân legat în casă.

Acum are dosar penal pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate şi se află în arestul Poliţiei Bacău urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău cu propunerea de luare de unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentAccident chimic la Staţia de tratare a apei şi explozie la centrala termică Cătămărăşti Deal
Articolul următorSimpozionul Național “Rolul Mănăstirii Secu în viața religioasă a Țării Moldovei”, ediția a X-a
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.