Hoțul care ”percheziționa” femei a fost arestat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIonuț Eduard Frunză (23 de ani), un hoț din Târgu Neamț, găzduit de aproape un an de niște tinere din cartierul Văleni, Piatra-Neamț, a fost arestat, în ziua de 5 iulie. Dar nu pentru că devenise spaima femeilor din cartierul Mărăței, pe unde ”opera” rapid, percheziționând poșetele și ”reținând” portofelele, ci pentru acuzația de act sexual cu o minoră.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului: Frunză Ionuţ Eduard, în municipiul Piatra Neamţ, cetăţean român, necăsătorit, studii 3 clase, fără profesie, ocupaţie şi loc de muncă, domiciliat în oraș Târgu Neamţ, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. şi ped. de art. 220 alin. 1, cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile începând cu data de 05.07.2016 până la data de 03.08.2016, inclusiv”, au decis magistrații de la Judecătoria Piatra-Neamț.

Frunză a fost reținut în luna ianuarie a acestui an, pentru comiterea mai multor furturi din genți și din buzunare, însă procurorul de caz a apreciat că poate fi cercetat sub control judiciar și nu l-a dus la arestare. Deși era mutat de doar câteva luni la Piatra-Neamț, devenise cunoscut prin oraș, iar la un moment dat cineva l-a fotografiat din mașină și a postat poza pe Facebook, ca să știe lumea de cine să se păzească.

În 21 ianuarie, când a fost reținut, polițiștii îi probaseră 5 fapte, iar din prejudiciul în valoare de 4.150 de lei, recuperaseră mai bine de jumătate. După ce-a fost plasat sub control judiciar, Frunză n-a mai comis niciun furt, în schimb s-a ”atașat” de o fată de 14 ani, cu care era văzut frecvent prin oraș. Și cum asemenea relații sunt incriminate de Codul Penal, indiferent dacă sunt cu acordul minorei sau nu, Frunză a avut ”noroc” și a scăpat de controlul judiciar de care se plângea în fiecare săptămână când mergea la poliție. Acum nu mai trebuie să se plimbe săptămânal, pentru că a fost cazat direct la loc ”răcoros”. (C. MIRCEA; FOTO: Facebook)

Articolul precedentElev din Vaslui – argint la Balcaniada de Informatică
Articolul următorSimpozionul național de cartofilie, dedicat fotografului Adolph A. Chevallier
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU