anvelopeHoţii de cauciucuri descoperiţi de poliţiştii ieşeni acţionau şi în judeţul Neamţ, la Roman.

Miercuri, 20 ianuarie, polițiștii din Târgu Frumos au extins cercetările în cazul lui C. Ciprian, de 20 ani, din comuna Butea (Iaşi) şi au stabilit că acesta este prezumtivul autor a 5 furturi de componente auto (trei în oraşul Târgu Frumos şi două în municipiul Roman).

“Cel în cauză, împreună cu M. Cristinel, de 19 ani, din comuna Butea, a sustras roţile de la cinci mașini, furturile fiind comise pe timp de noapte, în perioada 27.12.2015 – 05.01.2016. Au fost efectuate verificări în localităţile Horia, Săbăoani, Traian şi Roman unde au fost identificate bunurile sustrase, ridicate şi predate persoanelor vătămate, prejudiciul în valoare de 2.860 lei fiind recuperat în totalitate”, precizează IPJ Iaşi într-un comunicat de presă.

M. Cristinel nu a fost găsit, întrucât, după comiterea faptelor, a plecat din ţară. Împotriva lui C. Ciprian nu au fost luate măsuri preventive, deoarece persoanele vătămate s-au împăcat cu acesta. În privinţa furturilor de la Roman, cercetările au fost preluate și continuate de polițiștii din localitate. (ZCH NEWS)