Un tânăr de 17 ani și un bărbat de 46 de ani, ambii din Roman, au fost reținuți de polițiști, în ziua de 29 noiembrie, pentru o ispravă pe care o făcuseră cu 20 de zile mai devreme.

Hoți ”deștepți”: au furat 210 lei dintr-un aparat de jocuri și au distrus cutia de 15 ori mai scumpă, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 9.11.2018, în jurul orelor 20.30, cei doi ar fi distrus cutia unui aparat electronic de jocuri de noroc ce aparţine unei societăţi comerciale din Roman, de unde au sustras suma de 210 lei şi acceptorul de bancnote, fiind creat un prejudiciu de peste 3.500 de lei. În urma probării activităţii infracţionale, cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ”, a declarat agentul Georgiana Moșu, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Cei doi au fost prezentați unul procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman , care a luat împotriva lor măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. (C.M.)

Articolul precedentDe sărbători, Rossal Târgu-Neamţ face apel la colectarea selectivă
Articolul următorNoutățile olimpiadei de geografie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.