Hoţ prins de un poliţist aflat în timpul liber, care i-a recunoscut semnalmentele, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn poliţist de la Biroul de ordine publică Piatra-Neamţ a prins un individ care era căutat în toată ţara, în ziua de 27 aprilie. Poliţistul mergea pe stradă şi a observat un tânăr care avea aceleaşi semnalmente cu urmăritul naţional.

Poliţistul a solicitat sprijin, la fața locului deplasându-se imediat un echipaj din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, tânărul fiind imobilizat și condus la sediul poliției”, a declarat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Tânărul în cauză, care are 23 de ani, fusese condamnat, în ziua de 20 aprilie, la o pedeapsă de 2 ani, 6 luni și 20 de zile de închisoare, pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Fapta pentru care a ajuns după gratii s-a petrecut în noaptea de 12 spre 13 august 2015 când,  împreună cu alţi doi amici, acesta a asigurat paza, în timp ce un alt tânăr a sustras o geantă cu documente prin geamul lăsat deschis al unei autoutilitare. Prejudiciul a fost de 1000 lei.

C.M.

 

Articolul precedentRetrospectivă de pandemie de Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă
Articolul următorSirian prins la Cordun cu permis de conducere fals