penitenciarul-bacauUn bărbat, de 36 de ani, din judeţul Neamţ, a fost arestat de poliţiştii din Bacău, în baza unui mandat emis de autorităţile judiciare din Germania.

“La data de 7 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au depistat, în urma unei descinderi domiciliare, un bărbat de 36 de ani, din judeţul Neamţ, urmărit international”, se precizează în comunicatul Biroului de presă al IPJ Bacău.

“Pe numele bărbatului, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi dispuse măsurile legale pentru predarea către autorităţile judiciare din Germania”.

Tot în ziua de 7 septembrie, poliţiştii din Bacău au depistat o tânără de 28 de ani, care era urmărită la nivel naţional şi internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni din sfera criminalităţii organizate.

Femeia se sustrăgea de la executarea unui mandat de 3 ani de închisoare emis de Tribunalul Bacău.Ea a fost condamnată pentru comiterea infracţiunilor de iniţiere a unui grup infracţional organizat, în vederea săvârşirii de infracţiuni, complicitate la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesare fără drept a unui sistem informatic, în formă continuată. Femeia a fost încarcerată la Penitenciarul Bacău. (ZCH NEWS)

Articolul precedentBani mai mulți pentru analize
Articolul următorSperiat de urmări, ministerul retrage ordinul privind normele personalului didactic auxiliar și nedidactic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.